3 Ekim 2009 Cumartesi

Yabani..


Efendim nasılsınız görüşmeyeli? Bayağıdır da görüşmüyoruz di mi? Bugünlerde biraz üretim sıkıntısı çekiyorum ne yazık ki. Bir de malum hiçbirinizin okumadığı Hafif Tarih ile ilgileniyorum. Ha tabii unutmadan, bölüme başlamamın da etkisi var bu düşük tempoda. ÖSS sonucunu birlikte beklediğim sevgili takipçilerime; şimdi okula girip, hazırlığı bitirip, bölüme bile başlayıverdiğimi duyurmaktan kıvanç duyuyorum.

Şimdi başladık başlamasına bölüme, iyi güzel de; ben, nasıl desem, biraz öküzüm galiba. Valla. Bir yabanilik var. Yeni ortamlara girmeyi sevmem. Hadi tut ki girdim, beni tribe sokar. Bana kalsa 3-5 iyi arkadaşım olsun, oooh, son nefesimi verene kadar onlarla takılayım bir odada. Hoş bir şey değil tabii. Ama ben bütün gün odasında oturan bir çocuktum yani, ne yapayım lan. Ne mahalle arkadaşım vardı ne bir şey. Misafir gelir, odaya kapanırım. Annem "Gel bi merhaba de yabani misin oğlum sen." diye daraltır. Böyle böyle bitirdik çocukluğu. Hâlâ misafir gelince odaya kaçıyorum, o ayrı.

İşte şimdi de girmişim bölüme. Sosyoloji. Amfide en arkada oturuyorum. Arkadan baktığımda ense tıraşını görebildiğim bir insan yok. Herkesin saçı uzun. Hepsi kız çünkü. Ulan belli ki harem ağası gibi gezeceğiz bölümde önümüzdeki 4-5 sene. Hani tamam iyi hoş da, şu "kız muhabbeti" bir yerden sonra içimi kıyıyor. Varsa yoksa Kıvanç Tatlıtuğ. Varsa yoksa Murat Boz. Hani tamam, şeker gibi çocuklar onlar da bir şey demiyorum da; "Ulan Tabata'ya o kadar para verilir mi yaaa." diye lavuk muhabbeti yapmayı daha çok seviyorum ben galiba. Zannedersem bir odunluk var bünyemde. Bir de sosyoloji falan okuyacağız, akademik sohbetler edeceğiz orada. Bilemiyorum.

Hani hazırlığa da böyle başladık, bilen biliyor. Burada "Bad Trip" diye yazılar yazdık. Şimdi hayvanlar gibi eğleniyoruz. Muhtemelen yine böyle olur. Yani umuyorum. Buradan bölümdeki potansiyel arkadaşlarıma sesleniyorum: Gelin canlar bir olalım.

s.

Not: Yabani bir insan olarak yapmam gereken en son iş olan "ODTÜ Radyo Topluluğu"na girmenin bir getirisi olarak, Çarşamba gecesi Vişnelik Tesisleri'nde "White Night" kapsamında barmenlik yapacakmışım. Ulan ben eve gelen misafirden kaçıyorum diyorum, sen bana içki döndür diyorsun. Neyse. Bekliyorum hepinizi.

3 yorum:

Le Petit Prince dedi ki...

ahah ironi ve ötesi olmuş son olay.
bu arada şaka maka bi çok insan gibi "olm ne güzel işte tonla kız var?!" tepkisini vermekle beraber, ilerde o kızlarla toplu iddaa felan yaparsan, veya "tabata ve ötesi" lavuk muhabbetler yaparsan şaşırma demek istiyorum :D

hafiftarih'e gelince; kesinlikle süper bi oluşum; amma velakin okumak için çok sabır gerekiyor gibin zanlımca.

s. dedi ki...

hafif tarih buradan daha güzel ya. valla bak ben kefil oluyorum :D

biriktirip tarih kitabı gibi okuyabilirsiniz. hala şansınız var :D

morterliklidiot dedi ki...

hem haksızlık ediyor isin okuyucularına! okuyorum ben hafif tarihi! yani arada ;)